ZVEZDA IMA NOVI PROBLEM: Da li je moguće da je i ovo zadesilo crveno-bele?

Novosti online

16. 03. 2024. u 18:16

KK Crvena zvezda ima novi problem.

ЗВЕЗДА ИМА НОВИ ПРОБЛЕМ: Да ли је могуће да је и ово задесило црвено-беле?

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Brazilski plejmejker Jago dos Santos biće operisan sledećeg utorka u Beogradu.  Operacija je posledica povrede glave koju je doživeo na meču protiv Makabija iz Tel Aviva koja se odigrala u četvrtak u okviru 29. kola Evrolige.

Jago je zadobio povredu kada ga je nehotice laktom u lice udario rival, Bonzi Kolson. BRazilac je hitno prebačen u bolnicu gde su mu konstatovali frakturu prednjeg zida frontalnog sinusa i lakši potres mozga.

Nakon daljih pregleda i urađene magnetne rezonance, lekari su odlučili da ga operišu  kako bi se "rekonstruisala"  pogođena regija na licu. Zbog operacije, prema prvim prognozama lekara, moraće na pauzu između 10 i 15 dana, tako će propustiti i treninge crveno belih.

U prethodnom periodu, Jago je bio jedan od lidera ekipe, posebno tokom odsustva Miloša Teodosića. Zvezda je sada u velikom problemu sa plejmejkerima, jer uz njih dvojicu povređen je i Nikola Topić.

Po povratku na teren Jago dos Santos će morati da nosi zaštitnu masku jedan određeni period. Medicinski tim je optimističan i smatra da će se oporavak brzo odvijati, da će se Brazilac vratiti na teren na vreme za finiš klupske sezone, a samim tim i za Olimpijski kvalifikacioni turnir u julu.

Bonus video JOŠ JEDNO IZNENAĐENjE: Posle Jaga, poklon dobio i Ledej

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PROBLEM ZA ZVEZDU: Milojević morao da zameni jednog od ključnih igrača