SFEROPULOS PRED PANATINAIKOS: "Imamo probleme, ali probaćemo da pobedimo"

Novosti online

19. 03. 2024. u 14:44

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je danas u Beogradu da će njegov tim ići na pobedu protiv Panatinaikosa i dodao da ne zna da li će Miloš Teodosić igrati na meču 30. kola Evrolige.

СФЕРОПУЛОС ПРЕД ПАНАТИНАИКОС: Имамо проблеме, али пробаћемо да победимо

Foto M. Vukadinović

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće sutra od 20 sati u beogradskoj "Štark areni" ekipu Panatinaikosa u duelu 30. kola Evrolige.

  - Igramo sa Panatinaikosom, timom koji ima kvalitet i koji je na dobroj poziciji. Mi hoćemo da se vratimo u pobedničku atmosferu nakon poraza u poslednje vreme u Evroligi -  rekao je Sferopulos na konferenciji za medije u Beogradu.

Crvena zvezda je trenutno na 16. poziciji na tabeli Evrolige sa 10 pobeda i 19 poraza, dok je Panatinaikos četvrti sa skorom 18 - 11.

 - Imamo naše probleme, ali imamo 11 igrača. Igramo pred našim navijačima, probaćemo da pobedimo. Znamo da nemamo sve opcije, ali verujem igračima koje imamo i znam da će dati maksimum - dodao je trener Crvene zvezde.

Teodosić je danas trenirao, ali je plejmejker Crvene zvezde neizvestan za duel sa Panatinaikosom.

  - Ne znamo da li će igrati Teodosić. On i dalje oseća bol, ali probaće, još ne znamo. Odlučićemo pred utakmicu - zaključio je Sferopulos.

BONUS VIDEO: MAJSTORIJE ZVEZDINE "DESETKE": Gol kojim je Aleksandar Katai doneo 5:0 protiv Radničkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!