TO SU "GROBARI" ČEKALI: Novo kolo Evrolige počelo je kako je Partizan samo mogao da poželi!

Novosti online

27. 03. 2024. u 22:30

KK Partizan se grčevito bori za doigravanje u Evroligi, a prvi meč 32. kola završen je kako crno-belima odgovara.

ТО СУ ГРОБАРИ ЧЕКАЛИ: Ново коло Евролиге почело је како је Партизан само могао да пожели!

KK Partizan / Dragana Stjepanović

Naime, u ovu rundu takmičenja (posle koje ostaju još samo dve), Partizan je ušao sa učinkom 14-17, koliko su ostvarili i Olimpija Milano, i Valensija, i Anadolu Efes.

Ta četiri kluba nalazila su se pred 32. kolo od 10. do 13. pozicije, a samo za deset najboljih ima doigravanja. Podsetimo, šest ekipa ide direktno u plej-of, a oni koji budu od sedmog do desetog mesta - idu u dodatno razigravanje, plej-in, kako bi se dobilo osam učesnika uobičajene nokaut faze.

I, jedan od direktnih Partizanovih rivala, Valensija, u sredu uveče je izgubila.

Gostovala je sedmoplasiranom Makabiju koji je pobedio sa 95:80, čime je svoj učinak popravio na 19-13 (privremeno pretekavši Olimpijakos i Fenerbahče, koji su na po 19-12), a Valensiju spustio na 14-18.

Partizan će svoj meč ove runde igrati u četvrtai od 20.30 u Beogradu, protiv Olimpijakosa, i to uz pojačane mere bezbednosti u Areni - i prenos na portalu "Novosti".

Što se meča u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić" tiče, Makabi su do pobede predvodili Boldvin sa 17 i Nibo sa 15 poena, koliko je dao i najefikasniji igrač Valensije, Odželeje. Srpski reprezentativac Stefan Jović je za španski tim ubacio dva poena, uz dve asistencije i jedan ostvareni skok.

Bonus video:  Porodica promenila "Oče naš" zbog KK Partizan

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

ŽIVOT IM SE MENJA ZBOG STROGIH PRAVILA KRUNE: Princ DŽordž i princeza Šarlot uskoro nigde više neće smeti da putuju zajedno