PETAR BOŽIĆ BEZ FINALA EVROKUPA: Pariz pobedio London i u drugom meču, ide po Evroligu

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

30. 03. 2024. u 00:09

SRPSKI košarkaški trener Petar Požić neće igrati u finalu Evrokupa, pošto su njegovi London Lajonsi poraženi od Pariza u drugoj utakmici polufinala sa 85:93 (19:21, 26:18, 19:27, 21:27).

ПЕТАР БОЖИЋ БЕЗ ФИНАЛА ЕВРОКУПА: Париз победио Лондон и у другом мечу, иде по Евролигу

FOTO: N. Paraušić

Igra tim iz prestonice Francuske sjajno ove sezone u drugom po kvalitetu evropskom takmičenju i na dobrom je putu da u narednoj bude deo Evrolige.

Što se utakmice u "Kupet Boh Areni" tiče, domaćin je bolje odigrao prvo poluvreme i na pauzu je otišao sa šest poena prednosti - 45:39.

Ipak, izabranici Tuomasa Isala su odigrali sjajno drugo poluvreme, postigli su čak 54 poena i to im je bilo dovoljno da pobede i tako izbegnu majstoricu i dođu na korak od osvajanja Evrokupa.

Najefikasniji kod pobednika bio je Ti Džej Šorts sa 21 poenom, pratio ga je Sebastijan Erera sa 13. U timu Londona najviše se istakao Met Morgan koji je brojao do 25, dok se Džordan Tejlor zaustavio na 17 poena.

Srbija će možda ipak imati predstavnika u finalu, da bi se to desilo potrebno je da Dušan Alimpijević sa Bešiktašom 3. aprila pobedi Burg u Francuskoj. Pobednik tog meča boriće se za trofej protiv Pariza.

BONUS VIDEO: ZVEZDA DOČEKALA: Nikola Topić trenira

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

I TENISERI SU ZATEČENI: Francuz potezom oduševio publiku (VIDEO)