MORNAR OSTVARIO VAŽNU POBEDU: Barani savladali Borac u ABA ligi

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

30. 03. 2024. u 22:03

KOŠARKAŠI Mornara ostvarili su vrlo važno pobedu u 25. kolu ABA lige protiv Borca iz Čačka u dvorani "Topolica". Barani su trijumfovali sa 80:78 (27:23, 30:20, 9:20, 14:15).

МОРНАР ОСТВАРИО ВАЖНУ ПОБЕДУ: Барани савладали Борац у АБА лиги

FOTO: KK Mornar/MEDIA Pro/ABA liga

Dva totalno različita poluvremena odigrala je ekipa Mihajla Pavićevića. U prvih 20 minuta napad je funkcionisao odlično pa je klub iz Crne Gore sa +14 otišao na pauzu - 57:43.

U drugom delu meča nisu blistali domaći, postigli su samo 23 poena, što je rival iskoristio, vratio se u meč i došao u situaciju da pobedi. Čačani su na 1:34 do kraja imali vođstvo od 74:78. Ipak, Mornar je napravio seriju 6:0 i došao do važnog trijumfa.

Barani trenutno imaju pobedu više od Krke i ukoliko žele da ostanu u ABA ligi ne smeju da imaju identičan učinak kao i tim iz Novog Mesta, pošto je slovenačka ekipa bolja u međusobnom duelu.

Mornar u poslednjem kolu regionalnog takmičenja gostuje FMP-u, dok će Krka gostovati upravo u Čačku ekipi Borca.

Crnogorski klub je u pobedi protiv tima Dejana Mijatovića predvodio Markus Veders sa 23 poena i 11 skokova, pratio ga je Tavijan Dan-Martin sa 18. U srpskoj ekipi najviše se istakao Danilo Tasić sa 19 poena i 10 uhvaćenih loptu, dok je Tajlan Birts brojao do 14, a na to je dodao i 11 skokova.

Mornar sada ima učinak 6-19, a Borac 9-16.

BONUS VIDEO: Ulazak Željka Obradovića na finale Kupa Radivoja Koraća

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MaxBet lansirao prvu potpuno AI generisanu marketinšku kampanju