OGLASILE SE DELIJE PRED OLIMPIJAKOS: "Da im ne damo luksuz da vide prazne stolice"

Александар Илић
Aleksandar Ilić

04. 04. 2024. u 17:00

Crvena zvezda večeras od 19 časova igra poslednji meč Evrolige pred domaćim navijačima u “Areni”, a "delije" su u saopštenju pozvale publiku da dođu u što većem broju.

ОГЛАСИЛЕ СЕ ДЕЛИЈЕ ПРЕД ОЛИМПИЈАКОС: Да им не дамо луксуз да виде празне столице

FOTO: M. Vukadinović

Odavno su već crveno-beli bez šansi za plasman u doigravanje, ali je i trener Janis Sferopulos tražio od svojih igrača maksimalnu koncentraciju pred meč sa “bratskim” klubom.

- Poslednja utakmica u ovoj sezoni EvroLige u Areni. Naš klub nije uspeo u onome za šta se borio, ali to je sport i verujemo da ćemo već sledeće sezone proći dalje. Svakako ostaje upamćeno, da smo do pre 2-3 kola imali punu Arenu i tako treba da nastavimo. Sada nam ostaje da se večeras prikažemo u najboljem svetlu mogućem, u utakmici koju igramo sa bratskim klubom Olimpijakosom. Ako bi ovu utakmicu zatvorili sa punom dvoranom, to bi mnogo značilo i mnogo reklo o nama! Pre svega da znamo da volimo klub i kada ne bude onako kako smo mislili. Da se niko ne sladi praznim stolicama u Areni, kako su brže bolje neki potrčali da komentarišu pre 2-3 utakmice. Ne dozvolimo im taj luksuz da vide prazne stolice! Svi u Arenu, stoji u saopštenju "delija".

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)