SLAVLJE „LALA“ KRAJ IBRA: U Kraljevu Sloga poražena od Vojvodine

G. ĆIROVIĆ

13. 04. 2024. u 21:47

Porazom u poslednjem kolu od novosadske Vojvodine, pobednikom „Admiral bet Košarkaške lige Srbije“, košarkaši Sloge iz Kraljeva spustili su zavesu na takmičarsku 2023/24. godinu.

СЛАВЉЕ „ЛАЛА“ КРАЈ ИБРА: У Краљеву Слога поражена од Војводине

G.Šljivić

Uprkos više nego dostojnom otporu, Kraljevčani su večeras pred svojim navijačima u novoj hali sportova kraj Ibra, u utakmici bez rezultatskog značaja, ipak poraženi 91:99 (26:26, 27:23, 20:29, 18:21) od realno kvalitetnijih Novosađana.

Najefikasniji u redovima Sloge bili su kapiten Matović sa 17, Kangu sa 15, Simeunović i Stamenić sa po 12 poena, a u Vojvodini Rakićević sa 18 i Kaningem sa 15 poena.

Kraljvački „beli“ su sezonu završili sa 11 pobeda i 19 poraza obezbedivši opstanak tri kola pre kraja lige, dok novosadske „lale“ očekuje učešće u Superligi, kao i revanš četvrtfinala plej-ofa ABA 2 lige protiv Sutjeske iz Nikšića na svom parketu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!