ŽELJKO GLEDA PREČICU: "Da završimo seriju sa Igokeom u dve utakmice"

V. P.

20. 04. 2024. u 15:13

POVRATAK iz Laktaša sa bukiranom kartom za polufinale plej-ofa ABA lige. Jedina ideja s kojom su košarkaši Partizana otputovali na nedeljno gostovanje Igokei u drugom četvrtfinalnom meču (18.00).

ЖЕЉКО ГЛЕДА ПРЕЧИЦУ: Да завршимо серију са Игокеом у две утакмице

Foto: Profimedia

Prošle sezone su prvu prepreku preskočili u tri skoka protiv SC Derbija, ove žele da izbegnu majstoricu i najkraćim putem stignu do polufinalne serije sa Budućnošću, koja je u dve utakmice eliminisala Zadar.

- Pred nama je drugi susret sa Igokeom. Imali smo nekoliko dana da se posvetimo pripremi i da u Laktaše krenemo sa nepromenjenom ambicijom, a to je završetak ove serije u dva meča - kaže trener crno-belih Željko Obradović. - Ekipa Igokee je pokazala da je u stanju da igra na visokom nivou i samo uz maksimalno poštovanje domaćeg tima i visok nivo koncentracije, možemo do pobede. Nadam se i da će nam naši navijači pružiti podršku na isti način kao i svaki put do sada u Laktašima.

SKOR U LAKTAŠIMA 6:7

IGOKEA je utakmicu sezone odigrala protiv Partizana u ligaškom delu sezone. U meču 7. kola slavila je u "Areni" sa 91:89.

Crno-beli su se u Laktašima revanširali sa kamatom (98:52), što je bila šesta pobeda u 13 jadranskih susreta sa Igokeom na njenom terenu. U Beogradu je Partizan pobedio 11 puta, uz tri poraza.

Iako su "igosi" tokom sezone promenili kurs i pustili neke važne igrače, u prvom meču u "Areni" pružili su solidan otpor apsolutnom favoritu.

- Očekujemo da Igokea pruži svoj maksimum i učini sve kako bi se serija vratila u Beograd - napominje mladi centar Partizana Balša Koprivica. - Pripremili smo se za ovu utakmicu kroz nekoliko treninga, znamo vrline i mane protivnika i verujemo u pobedu, koja bi nam donela plasman u polufinale.

Iako formalno gostuju, crno-beli će na svojoj strani imati i navijački korpus iz Republike Srpske, izraženiji domaćinski ambijent nego u prvoj utakmici koju je uživo pratilo nešto više od 4.000 gledalaca.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NIŠTA OD TREĆE FAZE: KK Partizan završio sa prodajom sezonskih karata