"POŠTUJEMO PROTIVNIKA, ALI...": Željko Obradović pred Igokea - Partizan

Novosti online

21. 04. 2024. u 08:50

Košarkaši Partizana gostuju ekipi Igokee u drugom meču četvrtfinala ABA lige, koji će se odigrati u Laktašima u nedelju sa početkom u 18 časova.

ПОШТУЈЕМО ПРОТИВНИКА, АЛИ...: Жељко Обрадовић пред Игокеа - Партизан

FOTO: KK Cedevita Olimpija/Aleš Fevzer/ABA liga

U prvoj utakmicu u kojoj su košarkaši Partizana bili bolji od ekipe Igokee, rezultatom 94:85, crno-beli su na korak do prolazka u polufinale. Ovo će praktično biti prva meč lopta za tim pod vođstvom trenera Željka Obradovića.

Košarkaši Partizan ima ulogu velikog favorita u ovom susretu, pa bi već sada mogli da obezbede svoje mesto u narednoj rundi takmičenja.

Photo: Cedevita Olimpija / Ales Fevzer

Trener crno-belih Željko Obradović spremno dočekuje drugi meč polufinalne serije i očekuje požrtvovanu igru svojih igrača, ali i podršku navijača koja im uvek puno znači.

- Pred nama je druga utakmica protiv Igokee. Imali smo nekoliko dana da se posvetimo njenoj pripremi i da u Laktaše krenemo sa nepromenjenom ambicijom, a to je završetak ove serije. Ekipa Igokee je pokazala da je u stanju da igra na visokom nivou i samo uz maksimalno poštovanje domaćeg tima i visok nivo koncentracije mi možemo do pobede. Nadam se i da će nam naši navijači pružiti podršku na isti način kao i svaki put do sada u Laktašima - rekao je Željko Obradović.

Eventualni treći susret između košarkaša Partizana i Igokee na programu je 28. aprila.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Kako sam uzeo nekoliko hiljada funti u zatvorskoj ćeliji

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)