NE MENJA POSAO: Bivši igrač Partizana ostaje na mestu uspeha

Novosti online

23. 04. 2024. u 19:12

Srpski košarkaški trener Vule Abdalović i naredne sezone biće na čelu šefa stručnog štaba OKK Beograda, pošto je sa klubom iz "Žućkove avlije" produžio ugovor na još godinu dana, saopšteno je danas.

НЕ МЕЊА ПОСАО: Бивши играч Партизана остаје на месту успеха

https://unsplash.com/photos/BfphcCvhl6E

Avdalović je trenerski debi imao na klupi popularnih "klonfera" u čije redove je stigao u junu 2022. godine i već u prvoj sezoni ostvario je veliki uspeh plasmanom u Superligu Srbije.

U saopštenju se navodi da je Avdalović pored veoma dobrih rezultata uspeo i da na pravi način afirmiše i nekoliko veoma mladih i perspektivnih košarkaša što mu je bila najbolja preporuka da sa OKK Beogradom nastavi saradnju.

On je pre dolaska u OKK Beograd nekoliko godina radio kao pomoćni trener Mege, a u martu ove godine imenovan je za selektora juniorske reprezentacije Srbije.

BONUS VIDEO: KATAI JUNAK ZVEZDE: Ovako je "Magiko" dao gol Partizanu u 89. minutu 173. večitog derbija

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

OGLASILA SE SRPSKA TENISERKA: Ana Ivanović poslala jaku poruku Rafaelu Nadalu (FOTO)