AMERI GLEDAJU I NE VERUJU! Srbin najbolji svih vremena u sportu koji su oni izmislili

Novosti online

26. 04. 2024. u 06:50

Srpski košarkaš Nikola Jokić jedini je igrač u istoriji NBA lige koji je u plej-of utakmicama u proseku postizao više od 25 poena i imao 10 ili više skokova i sedam ili više asistencija, objavljeno je na zvaničnom sajtu takmičenja.

АМЕРИ ГЛЕДАЈУ И НЕ ВЕРУЈУ! Србин најбољи свих времена у спорту који су они измислили

Foto: Printskrin

Kako je saopšteno na sajtu, Jokić je odigrao 70 mečeva za Denver u plej-ofu prethodnih godina, što je dovoljno da se uzme reprezentativni uzorak koji je pokazao da nijedan igrač pre njega nije imao takve brojke u doigravanjima za titulu.

Jokić u plej-of mečevima beleži u proseku 27,5 poena, 12,2 skoka i 7,3 asistencije.

Jokić je prošle sezone osvojio titulu prvaka NBA lige sa Denverom, a dva puta je bio MVP lige.

Srbin je i ove sezone kandidat za prestižnu nagradu MVP koja se dodeljuje najkorisnijem igraču najjače košarkaške lige planete.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio