"SETIMO SE PARTIZANA..." Trener Reala još uvek pamti crno-bele

Novosti online

26. 04. 2024. u 22:31

Košarkaši Real Madrida ubedljivo su počeli plej-of Evrolige protiv Baskonije i pred nastavak serije u Vitoriji, imaju 2:0, a strateg "kraljevića" upozorava da još ništa nije gotovo.

СЕТИМО СЕ ПАРТИЗАНА... Тренер Реала још увек памти црно-беле

Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

On je dodao da je ponosan kako su igrači izneli prvi deo serije.

 - Ponosan sam na igrače i navijače. Odradili smo veliki posao. Odigrali smo na visokom nivou obe utakmice, sačuvali smo domaći teren, iako je jasno da je jako teško dobiti izuzetno kvalitetnog rivala, dva puta u kratkom vremenskom periodu - naglasio je Ćus Mateo.

Podsetio je na prošlogišnju seriju sa Partizanom.

 - Nismo obezbedili plasman na finalni turnir, toga smo svesni svi u klubu. Za ostvarenje cilja nam treba još jedna pobeda, a moraćemo dobro da se potrudimo da stigenemo do nje. Dobro se sećamo prošle sezone, kada smo gubili od Partizana sa 2:0, ali se nismo predavali, išli smo korak po korak, stigli do finalnog turnira, a zatim i titule. Ništa se ne menja ni sada. Ponovo moramo da idemo korak po korak. Baskonija se sigurno neće predati, očekujem reakciju u treće meču, očekujem i verujem da ćemo biti spremni da odgovorimo na reakciju rivala - kazao je Mateo. 

Sledeći meč je na programu u 1. maja u Vitoriji od 20 časova i 30 minuta.

BONUS VIDEO: Košarkašice Mege osvojile Kup pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)