NAJKORISNIJI IGRAČ LIGE POSLAT KUĆI: DŽejlen Branson i Niksi uručili MVP-iju kartu u jednom pravcu, Indijana pregazila Milvoki

Filip Milošević

03. 05. 2024. u 08:15

Njujork Niksi savladali su Filadelfiju sa 118:115 i tako poslali aktuelnog MVP-ija lige Džoela Embida i njegovu ekipu kući pošto su trijumfovali u seriji sa 4:2.

НАЈКОРИСНИЈИ ИГРАЧ ЛИГЕ ПОСЛАТ КУЋИ: Џејлен Брансон и Никси уручили МВП-ију карту у једном правцу, Индијана прегазила Милвоки

FOTO: Tanjug/AP

Niksi su dominirali u prvoj četvrtini, stvarajući ogromnu prednost koja je delovala nepremostivo. Iako je Fila uspela da se vrati u drugoj četvrtini, utakmica je ostala neizvesna do samog kraja. Ključni trenutak došao je kada je Džoš Hart pogodio trojku pri rezultatu 111:111, otvarajući put ka pobedi Niksa.

Najbolji igrač utakmice bio je Džejlen Branson sa 41 poenom i 12 asistencija, dok je kod Filadelfije prednjačio Džoel Embid sa 39 poena i 13 skokova.

U polufinalu Istoka, Njujork Niksi će se suočiti sa Indijana Pejsersima, koji su izbacili Milvoki Bakse, koji su celu seriju odigrali bez svog najboljeg igrača Janisa Adetokumba.

Takođe kao i u meču Filadelfija i Niksa, Indijana je slavila ukupnim rezultatom 4:2.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

ANA IVANOVIĆ SE VRAĆA NA TEREN: Zaigraće posle osam godina, poznato ko će joj biti rivalka