"TO JE DOBRO PITANJE, PRIJATELJU": Nikola Jokić otvorio dušu na pres-konferenciji

Александар Илић
Aleksandar Ilić

07. 05. 2024. u 08:14

NIKOLA Jokić je bio nadomak tripl-dabla, ali je njegov učinak bio daleko od onog na kakav su u Denveru navikli. Mnogo toga nije funkcionisalo, te je Minesota zasluženo slavila 106:80.

ТО ЈЕ ДОБРО ПИТАЊЕ, ПРИЈАТЕЉУ: Никола Јокић отворио душу на прес-конференцији

FOTO: Printskrin/Jutjub/ Denver Nuggets

Nikola Jokić je meč završio sa učinkom 16-16-8, ali ni u jednom trenutku nije imao veliki uticaj na igru.

Na pitanje novinara šta ga motiviše u ovom slučaju, pošto porazi očigledno ne, Jokić je rekao:

- To je dobro pitanje, prijatelju! Možda pobede? Da, mislim da je to odgovor - rekao je Jokić, pa počeo da hvali ekipu Minesote:

- Cele sezone igraju dobro, pogotovo odbranu. Čitava petorka je agresivna, znaju šta rade. Zato je teško pogoditi protiv njih. Nadam se da ćemo se boriti i da ćemo vratiti brejk.

Zatim je Nikola dobio i pitanje na srpskom, da objasni šta se dešavalo.

- Teška utakmica za nas, ne mogu da kažem da su nas iznenadili jer nisu radili ništa novo. Cele sezone su takvi. Nismo mogli da pronađemo lake šuteve, dok oni jesu i pogađali su. Mi smo šutirali samo 34 odsto. Njihova odbrana i taj tim kako su napravljeni, gde su svi dugački i mogu da preuzimaju u odbrani...

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

APEL DELIJAMA: Crvena zvezda objavila važno saopštenje pred meč sa Benfikom