"HVALA BEOGRADE": Jokić oduševljen onim što je Srbija uradila za njega!

Tanjug

11. 05. 2024. u 09:49

SRPSKI košarkaš Nikola Jokić rekao je da mu mnogo znači što je na Kuli Beograd bila ispisana specijalna poruka za njega pošto je proglašen za MVP-ija NBA lige i zahvalio zaslužnima za to.

ХВАЛА БЕОГРАДЕ: Јокић одушевљен оним што је Србија урадила за њега!

Foto: EPA-EFE/DUSTIN BRADFORD

Posle pobede Denvera u Minesoti (117:90) na konferenciji za medije je bio i jedan srpski novinar koji je konstatovao da je naša zemlja ponosna na Jokića i dodao da je na Kuli Beograd bila poruka za njega.

- Video sam, video sam. Hvala mnogo. Nisam očekivao, znači mi, kako da ne. Ceo Beograd je to video verovatno. Zahvaljujem - ko god je zaslužan - rekao je Jokić.

Najboljem košarkašu na svetu je samo jedna asistencija nedostajala da zabeleži još jedan tripl-dabl. Utakmicu je završio sa 24 poena, 14 skokova i devet asistencija, a upisao je i po tri osvojene lopte i blokade.

- Što se tiče utakmice, mnogo bolja energija, mnogo bolja agresivnost, bili smo brži i pametniji u većini utakmice, nismo imali toliko izgubljenih lopti iz kojih bi oni mogli lako da daju poene. Pogađali smo šuteve, kreirali smo otvorene šuteve, skakali smo dobro u odbrani. Kolektivno jedna sjajna utakmica za nas. Nadamo se da će i u nedelju biti isto tako - zaključio je Jokić.

Šampion NBA lige je posle dva poraza kod kuće pobedom u Minesoti smanjio na 1:2 u polufinalnoj seriji Zapadne konferencije i tako najavio da neće lako odustati od pokušaja da se plasira u finale Zapada.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

TEŠKO JE PRIČATI O RAFI, A NOVAK ĐOKOVIĆ...: Rodžer Federer bez dlake na jeziku o svojim velikim rivalima