"MOŽDA JE BILO VREĐANJA..." Janis Sferopulos o pobedi Zvezde na startu ABA lige i ponašanju "delija" na meču sa Partizanom

Novosti online

13. 05. 2024. u 23:34

Crvena zvezda i Partizan su se sastali u ponedeljak u prvoj utakmici finala ABA lige, a dramatičan kraj ovog meča obradovao je, sasvim logično, trenera crveno-belih, Janisa Sferopulosa.

МОЖДА ЈЕ БИЛО ВРЕЂАЊА... Јанис Сферопулос  о победи Звезде на старту АБА лиге и понашању делија на мечу са Партизаном

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Podstimo, Crvena zvezda je u istinskom trileru pobedila Partizan i povela sa 1-0 u finalnoj seriji koja se igra na tri pobede.

Grčki stručnjak je, izašavši pred novinare, ovako započeo svoje obraćanje:

- Čestitke mojim igračima, pobedili smo i poveli u finalu ABA lige. Ujedno, ovo je bila odlična reklama za srpsku košarku. Jeste bila ABA utakmica, ali su se sastala dva najbolja srpska kluba i odigrala vrlo interesantan meč. Za nas je bilo bitno da smo se vratili posle 26:35 za njih i više nismo toliko zaostajali... Na kraju se video i veliki karakter ekipe, da se odigraju važni napadi i odlična odbrana. U poslednjih šest minuta Partizan nam nije dao koš iz igre, samo sa linije penala. Ne sme se zaboraviti, tek je 1:0, igramo protiv veoma kvalitetnog rivala, pa ovo ovo treba brzo zaboraviti i spremiti se a naredni meč. Hteo bih da se zahvalim navijačima na velikoj podršci. Nažalost, ne razumem jezik, pa je možda bilo i psovki, ali to se dešava svuda, ali sa druge strane ništa nije uletelo na teren sa tribina, što je jako važno i čestitam našim navijačima, koji su nas svojim glasom vodili do pobede - rekao je Sferopulos.

Upitan o povredi Nikole Topića, nije mogao mnogo da kaže:

- Ponovo je u pitanju isto koleno, tokom večeri će obaviti snimanje magnetnom rezonancom i u utorak će se znati više.

Na kraju, uporedio je atmosfere u Areni i hali "Aleksandar Nikolić":

- Uvek je uzbudljivo igrati u punim halima. Ali, ovde je nekako prirodnija atmosfera, to je naš dom - zaključio je Janis Sferopulos.

BONUS VIDEO: SVI KAO JEDAN: Igrači i navijači Zvezde zajedno proslavili Kup Koraća

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

4 proizvoda koja vaša deca koriste svaki dan i koja morate dobro odabrati jer mogu biti opasna po zdravlje