BRUKA I SRAMOTA, EVROPO, NE GLEDAJ! Brutalno pesničenje na meču juniora, a onda je uleteo Milan Gurović bez majice... (VIDEO)

Novosti online

17. 05. 2024. u 08:06

Ovih dana je SC "Milan Gurović" mesto odigravanja finalnog turnira juniorske konkurencije u košarci. Učešće su uzele četiri najbolje ekipe iz Beograda, ali umesto da se priča o igri pod obručima, mi smo gledali pravi boks meč. Ne baš boks, bolje reći ultimat fajt ili izaberite koja vam se borilačka veština više sviđa.

БРУКА И СРАМОТА, ЕВРОПО, НЕ ГЛЕДАЈ! Брутално песничење на мечу јуниора, а онда је улетео Милан Гуровић без мајице... (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Naime, veliki skandal desio se na meču juniora Reala iz Beograda i Vizure, gde je po završetku meča došlo do tuče u kojoj je učestvovao i legendarni Milan Gurović.

Gurović je vlasnik Reala, koji je slavio u ovoj utakmici Kvalitetne lige Beograda rezultatom 74:73, a kako se na snimku vidi u teren je utrčao bez majice kako bi pokušao da razdvoji igrače koji su se potukli, a onda je i sam krenuo da učestvuje u pesničenju sa jednim momkom.

Nije poznato zbog čega je situacija eskalirala, ali je do incidenta i brutalne tuče došlo, te se očekuje da Savez i istražni organi ispitaju ceo slučaj i kazne učesnike.

Ali ono što je jasno, poslali smo odvratnu sliku u Evropi, gde se naši budući asovi umesto u košarci nadmeću u boksu, a poznati smo kao zemlja rasadnik talenata igre pod obručima. 

U drugom meču prvog dana ovog turnira, Partizan je rezultatom 88:61 savladao Riverse i za petak su zakazane utakmice između Reala i Riversa, odnosno Partizana i Vizure. Da li će se i odigrati, ostaje da se vidi.

Bonus video:  Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SUSRET ZVEZDA U BERLINU: Ana Ivanović i Rodžer Federer pred egzibicioni turnir (VIDEO)