E, TO JE NBA CIRKUS... Trener Denvera "srećan" posle sramote u Mineapolisu

Novosti online

17. 05. 2024. u 09:03

U Evropi lete glave, u Srbiji se pada u nesvest, a u Americi šampion pukne 45 razlike i svi srećni, zadovoljni i nasmejani.

Е, ТО ЈЕ НБА ЦИРКУС... Тренер Денвера срећан после срамоте у Минеаполису

FOTO: AP/Tanjug

Trener Nagetsa Majk Melou nije se potresao ni trunku, ne da se nije potresao, već štaviše, delovao je srećno na konferenciji za medije posle debakla protiv Minesote - 115:70.

- Dve najlepše reči u sportu: sedma utakmica. Igraćemo pred sjajnom publikom, spremni smo, moramo da odigramo kao u tri utakmice pre ove večerašnje. Iskustva su vrlo pozitivna - istakao je Majk Meloun i sve iznenadio i šokirao izjavom.

Kako je lepo igrati u SAD, a plate ogromne, dvorane pune, klupa vam se retko kada trese, morate baš da zabrljate, ali ima onih koji to ne vole i koje to nikada nije privlačilo, poput Željka Obradovića ili Dušana Ivkovića za trenerski posao, a ni Dejan Bodiroga nikada nije želeo da se oproba u tom cirkusu iako su ga molili sa svih strana.

Bonus video:  Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

TEŠKO JE PRIČATI O RAFI, A NOVAK ĐOKOVIĆ...: Rodžer Federer bez dlake na jeziku o svojim velikim rivalima