OŠTRA KAZNA POSLE TUČE: Suspendovan Milan Gurović

Novosti online

19. 05. 2024. u 13:23 >> 13:26

Nekadašnji košarkaš Milan Gurović suspendovan je zbog incidenta koji se dogodio na utakmici juniorske Kvalitetne lige.

ОШТРА КАЗНА ПОСЛЕ ТУЧЕ: Суспендован Милан Гуровић

Foto: N. Paraušić

U dvorani svog tima "KK Real", on je utrčao bez majice u fizički sukob i pesničio se sa nekim iz gostujućeg tima, posle čega su trener i jedan igrač KK Vizura završili u Urgentnom, a nakon toga je aktivirana i policija.

Komesar Kvalitetne juniorske lige Marko Strika rekao je za "Sport klub" da je Gurović suspendovan posle tuče i da nije jedini koji je kažnjen. Takođe, njegovom klubu je oduzeto domaćinstvo završnog turnira i preseljeno je u malu dvoranu Beogradske arene.

- Čekamo da nadležni donesu zvanično mišljenje, pa tek onda možemo da preduzmemo konkretne mere. Do okončanja postupka, koji vode disciplinski organi KSS, privremeno su suspendovani Milan Gurović i nekolicina igrača Reala i Vizure. Tek kada nam stignu izveštaji zvaničnih lica turnira i organa KSS biće donete konačne odluke kolika je čija odgovornost u incidentu. Turnir se nastavlja popodne, prema utvrđenoj satnici, u "Maloj Areni" u Novom Beogradu. Današnji termini utakmica su od 17.00 i 19.30, a u nedelju se igra od 12.00 i od 14.30 časova - rečeno je Sport klubu.

BONUIS VIDEO ODUŠEVLjENjE "DELIJA": Na derbi došlo prvo pojačanje Zvezde za novu sezonu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SUSRET ZVEZDA U BERLINU: Ana Ivanović i Rodžer Federer pred egzibicioni turnir (VIDEO)