NEVIĐENI SKANDAL U EVROLIGI: Policajac odgurnuo Atamana dok je bio sa porodicom (VIDEO)

Novosti online

23. 05. 2024. u 07:45

Na Fajnal-foru Evrolige u Berlinu desio se skandal koji je potresao sportski svet. Trener Panatinaikosa Ergin Ataman bio je žrtva incidenta u kojem je završio na podu hotela nakon sukoba sa policajcem.

НЕВИЂЕНИ СКАНДАЛ У ЕВРОЛИГИ: Полицајац одгурнуо Атамана док је био са породицом (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/ERDEM SAHIN

Ergin Ataman je izjavio da ga je policajac grubo odgurnuo dok je čekao lift sa svojom porodicom, prema izveštaju turske agencije Anadolu.

- Čekao sam lift sa svojom porodicom kada me je policajac gurnuo, što je rezultiralo mojim padom na zemlju. Policija bi trebalo da nas štiti, a ne da se ponaša ovako. Postoje snimci i svedoci incidenta. Naš predsednik, ministar spoljnih poslova i Ambasada u Berlinu su obavešteni o ovom događaju - rekao je Ataman.

Ovaj incident nije bio jedini neprijatan događaj za Atamana u Berlinu. Pri dolasku u hotel, bio je dočekan salvom uvreda od strane navijača Fenerbahčea. Trener Panatinaikosa je odgovorio na provokacije, a kasnije je u hotelu glasno izrazio nezadovoljstvo zbog nedostatka bezbednosti, vičući da se tim treba vratiti u Atinu.

Ovaj incident je dodatno zaoštrio tenzije na Fajnal-foru, podsećajući sve prisutne na važnost bezbednosti i poštovanja, posebno u ovako velikim sportskim događajima.

BONUS VIDEO VELIKI PEH: Ovako se Nikola Topić povredio na večitom derbiju Zvezda - Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ ZAPEVAO PESMU KOJU SVI ZNAJU: Ovako je izgledao susret dve velike zvezde (VIDEO)