OGLASIO SE DŽEJMS NANELI! Slomljen posle pogibije bivšeg igrača Partizana

Novosti online

31. 05. 2024. u 08:07

Vest o tragičnoj smrti bivšeg košarkaša Partizana Dru Gordona, uzrokovanoj saobraćajnom nesrećom, šokirala je sportsku javnost širom sveta.

ОГЛАСИО СЕ ЏЕЈМС НАНЕЛИ! Сломљен после погибије бившег играча Партизана

FOTO: ABA

Dru Gordon je podlegao povredama nakon saobraćajne nesreće koja se prethodne noći dogodila u Portlandu. Tridesettrogodišnji košarkaš ostavio je dubok trag u košarkaškim krugovima, kako u Evropi, tako i u Sjedinjenim Američkim Državama.

Nakon vesti koja je uzdrmala košarkaški svet, košarkaš Partizana Džejms Naneli se dirljivom porukom oprostio od sjajnog košarkaša:

- Počivaj u miru, Dru. Ne mogu da verujem da ovo pišem - napisao je Naneli na društvenoj mreži "X", nekadašnjem Tviteru.

Jedna od zanimljivih činjenica je da je Dru Gordon stariji brat Erona Gordona, košarkaša Denver nagetsa, koji je takođe poznat i popularan u svetu košarke.

Dru Gordon je dres Partizana nosio u sezoni 2012/13. Crno-beli dres je obukao polovinom meseca avgusta, ali se već krajem marta naredne godine preselio u italijanski Dinamo Sasari nakon odgiranih deset evroligaških mečeva u opremi sa grbom Partizana u kojima je postizao prosečno 9,1 poen i 7,5 skokova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ U PROBLEMU: Ako ne zaigra na ovim turnirima, uslediće kazna