ZVEZDA I PARTIZAN U EVROLIGI? Večitima stigao poziv, ipak postoji jedan uslov

Novosti online

09. 06. 2024. u 13:18

KOŠARKAŠKA klupska sezona se privodi kraju. Fokus se prebacuje na reprezentativna takmičenja, ali timovi moraju da razmišljaju o sezoni 2024/2025.

ЗВЕЗДА И ПАРТИЗАН У ЕВРОЛИГИ? Вечитима стигао позив, ипак постоји један услов

FOTO: M. Vukadinović

Jedno od glavnih pitanja za ljubitelje igre pod obručima u našoj zemlji jeste da li će Crvena zvezda i Partizan biti deo Evrolige?

Kako saznaje "Meridian sport" iz Barselone su stigle pozivnice na adresu večitih rivala, kao i klubova koji nemaju stalnu licencu za učešće u najelitnijem takmičenju.

Sve ekipe moraće da plate 1.000.000 evra ukoliko žele da budu deo Evrolige. Naime, za "vajld kartu" će morati da se izdvoji 750.000 evra, dok će biti neophodno da se uplati i depozit za troškove suđenja od 250.000.

Crveno-beli kao šampioni ABA lige imaju prioritet, ali jasno je da bi čelnici elitnog takmičenja želeli da vide u njemu i crno-bele.

Za sledeću sedmicu zakazan je sastanak Evrolige i do tada klubovi moraju da se izjasne o tome da će platiti pomenutu sumu novca.

BONUS VIDEO: ODUŠEVLjENjE "DELIJA": Na derbi došlo prvo pojačanje Zvezde za novu sezonu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PIKSI, GLEDAŠ LI? Dok se Srbija muči sa realizacijom, Joveljić rešeta u Americi (VIDEO)