AVIONI, KAMIONI... Španska "Marka" otkrila šta je Partizan ponudio Hezonji

Novosti online

17. 06. 2024. u 16:03

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja glavna je tema u evropskoj košarci ovog leta, pošto svi pričaju o tome gde će nastaviti karijeru!

АВИОНИ, КАМИОНИ... Шпанска Марка открила шта је Партизан понудио Хезоњи

Foto: EPA-EFE/Juanjo Martin

Pre samo nekoliko dana delovalo je da želi da ostane u Real Madridu i timu donese najveće trofeje u evropskoj košarci, zatim se činilo da je sve dogovoreno oko petogodišnje saradnje sa Barselonom, ali ni tu nije kraj nagađanjima!

Izvori iz Amerike javljaju novi obrt u slučaju - navodno bi Mario Hezonja mogao da napusti Evroligu. I ne samo nju, već i čitavu evropsku košarku, kako bi se još jednom u NBA oprobao protiv najboljih igrača planete. 

Međutim, najnovije vesti sa Pirineja glase da će Mario ostati u Madridu. Hrvatski košarkaš je, kako javlja španska Marka, trenutno najbliže ostanku u Realu, ali španski medij prenosi i da je za Dubrovčanina veoma zainteresovan bio i Partizan.

Marka o komunikaciji crno-belih i hrvatskog košarkaša navodi sledeće informacije:

- Pošto je opcija o odlasku u Barselonu propala, Hezonja je imao druge ponude. Jednu od njih predstavio je i Partizan. Crno-beli su već kontaktirali sa Hezonjom u prethodnim nedeljama, a potom su imali i finansijska sredstva kada u timu više nije bio Kevin Panter. Beogradski tim je Hezonji nudio trogodišnji ugovor i platu veću od one koju je imao bek koji odlazi u Barselonu - piše španska Marka, misleći na Amerikanca koji je u prošloj sezoni bio kapiten Partizana.

Sve u svemu saga oko Hezonje se nastavlja, još nije rešena, ali izgleda da se polako nazire kraj. 

BONUS VIDEO: Nikola Jokić i govor saigračima iz reprezentacije Srbije koji će se pamtiti

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SUSRET ZVEZDA U BERLINU: Ana Ivanović i Rodžer Federer pred egzibicioni turnir (VIDEO)