KATASTROFALNE VESTI PRED OLIMPIJSKE IGRE: Jedan od najvažnijih igrača košarkaške reprezentacije Srbije ne ide u Pariz

Novosti online

18. 06. 2024. u 07:30

Srpska košarkaška reprezentacija bi mogla da se suoči sa ozbiljnim problemom pred predstojeće Olimpijske igre u Parizu, jer bi mogla da nastupi bez Vladimira Lučića.

КАТАСТРОФАЛНЕ ВЕСТИ ПРЕД ОЛИМПИЈСКЕ ИГРЕ: Један од најважнијих играча кошаркашке репрезентације Србије не иде у Париз

Screenshot: RTS

Lučić, koji je pre početka ove sezone bio povređen, propustio je početak sezone i uključio se u igru kasnije od svojih saigrača iz Bajerna.

Povreda kolena koja ga je mučila osam meseci sprečila ga je da učestvuje i na Mundobasketu u Manili, gde je Srbija osvojila srebrnu medalju.

"Meridian sport" piše da se oporavljao od povrede zbog koje je bio van terena osam meseci i koja ga je sprečila da nastupi na Svetskom prvenstvu, te da ga je sve to nateralo da ozbiljno razmisli da li i koliko može da pomogne reprezentaciji ovog leta.

FOTO: ItaBasket

 

Lučić je bio neizostavan deo srpske reprezentacije, osvojio je srebro na Evrobasketu 2017. godine, a bio je ključni igrač i na Mundobasketu 2019. i kontinentalnom takmičenju 2022. godine.

Podsetimo, selektor Srbije Svetislav Pešić je objavio spisak igrača za Pariz, među kojima se nalazi i Nikola Jokić, jedan od najistaknutijih srpskih košarkaša.

Srbija će se u grupnoj fazi takmičiti protiv Sjedinjenih Američkih Država i Južnog Sudana, dok četvrti učesnik grupe još uvek nije poznat.

Olimpijske igre za košarkaše počinju 27. jula.

BONUS VIDEO ODUŠEVLjENjE "DELIJA": Na derbi došlo prvo pojačanje Zvezde za novu sezonu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MAJDOV PROGOVORIO: Počelo je od LGBT zastava, a ako mi braniš da se krstim, ne igram po tim pravilima