A PRIČALI STE DA NE VOLI... Nikola Jokić opalio basketicu u kraju, i to kako (VIDEO)

Novosti online

18. 06. 2024. u 07:46

IGRA košarku jer je porastao veliki, njega to ne zanima, samo želi da odradi... Neke su od stvari koje se mogu čuti o Nikoli Jokiću, ali istina je skroz drugačija.

А ПРИЧАЛИ СТЕ ДА НЕ ВОЛИ... Никола Јокић опалио баскетицу у крају, и то како (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

MVP NBA lige pred start priprema sa reprezenacijom "puni baterije" u Somboru. Sa Bobijem Marijanovićem je nedavno uhvaćen u noćnom provodu, u goste mu je dolazio i kapiten Srbije Bogdan Bogdanović, pa su zajedno uživali u trkama konja...

Ali poslednji potez Jokića nas je oduševio, nije propustio priliku i da odigra basket sa svojim drugarima u kraju. Iz Sombora nam stiže video-snimak najboljeg centra NBA lige kako sa prijateljima igra basket, bez velike pompe, što se kaže, iz ljubavi.

I nema popusta, čini se da se Nikola više trudi negoli u nekom ligaškom meču svoga Denvera. Svaka čast, Srbine, odlična uvertira za Pariz.

Podsećanja radi, nakon eliminacije Denvera u polufinalu Zapadne konferencije postavljalo se pitanje da li će Nikola Jokić ovog leta obući dres reprezentacije Srbije i predvoditi naš tim na Olimpijskim igrama u Parizu.

Na veliko oduševljenje ljubitelja košarke u Srbiji odgovor je potvrdan, a veliku uloge je imao i predsednik naše države Aleksandar Vučić.

BONUS VIDEO ODUŠEVLjENjE "DELIJA": Na derbi došlo prvo pojačanje Zvezde za novu sezonu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)