ZVANIČNO! Kevin Panter više nije igrač Partizana

Novosti online

18. 06. 2024. u 09:35

Nakon tri sezone, Kevin Panter je i definitivno otišao iz Partizana.

ЗВАНИЧНО! Кевин Пантер више није играч Партизана

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Crno-beli su preko zvaničnih kanala objavili da je doskorašnji kapiten napustio klub, a karijeru će, po svemu sudeći, nastaviti u redovima Barselone, što se pominjalo već neko vreme.

"Nakon tri nezaboravne sezone, Kevin Panter ovog leta odlazi iz #KKPartizan Doskorašnji kapiten crno-belih i Klub postigli dogovor na osnovu kojeg će im se putevi razići. Jedan od najvoljenijih igrača Partizana u poslednje tri godine ostaće zauvek deo crno-bele porodice! "Kep", gde god da budeš u nastavku karijere, tvoj će dom uvek biti u crno-belom Beogradu", stoji u oproštajnoj poruci KK Partizan.

Panter je poslednje dve sezone bio i kapiten ekipe, svi navijači Partizana će dugo pamtiti onu trojku u Madridu za pobedu protiv Reala u prvom meču plej-of serije, ali sa druge strane i incident koji se desio na drugom meču, kada je Panter isprovociran reakcijom Serhija Ljulja nasrnuo fizički na pleja Reala.

U poslednjoj sezoni Panter nije pružio partije kakve su se od njega očekivale, pa je rastanak sa klubom možda i očekivan.

BONUS VIDEO: ORE SE ULICE GELZENKIRHENA: Navijači Srbije skandiraju o Kosovu i  Rusiji  

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

SUSRET ZVEZDA U BERLINU: Ana Ivanović i Rodžer Federer pred egzibicioni turnir (VIDEO)