"DELIJE" SU U TRANSU! Zvezda dovela zvezdu košarke! (VIDEO)

Novosti online

21. 06. 2024. u 11:19

Crvena zvezda je nastavila da na "letnjoj košarkaškoj pijaci" pravi važne poteze.

ДЕЛИЈЕ СУ У ТРАНСУ! Звезда довела звезду кошарке! (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug / Sava Radovanović

Naime, nakon što je litvanski košarkaški reprezentativac Rokas Giedraitis produžio saradnju sa crveno-belima, pa u klub koji je osvojio i ABA ligu i srpsko prvenstvo stigao novi centar Uroš Plavšić, nastavilo se sa osnaživanjem tima.

Produžen je potom ugovor sa kapitenom Brankom Lazićem i sa Milošem Teodosićem, u sredu je "palo" i prvo inostrano pojačanje u letnjem prelaznom roku, i to impresivno, američki bek Ajzea Kenan novi je košarkaš Crvene zvezde (posle iskustva u Olimpijakosu, ali i NBA timovima Hjustona, Filadelfije, Čikaga, Finiksa, Minesote i Milvokija).

Ali tu nije bio kraj.

U petak su crveno-beli objavili vest koja je oduševila "delije".

Zvezda srpske košarke, dugogodišnji reprezentativac Nikola Kalinić vratio se u Zvezdu!

On je potpisao čak trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom i predstavljaće ogromno pojačanje kluba u čiju istoriju je već ugradio šest trofeja u dve sezone.

"Zvezdaši znaju ko se vratio: čovek koji daje sve na terenu, i donosi sve: koševe, skokove, asistencije, požrtvovanje, borbenost, čvrstu igru u odbrani, i znanje koliko je teško, ali i lepo nositi dres Crvene zvezde. Kalina, dobro došao kući – u svoju crveno-belu familiju i našu Crvenu zvezdu!", naveli su crveno-beli.

Kalinić, 32-godišnje krilo, ima olimpijsko i Mundobasket srebro sa Srbijom, osvojio je Evroligu sa Fenerbahčeom 2017, bio je 2022. MVP ABA lige, tokom svog drugog mandata u Zvezdi, posle kog se otisnuo u Barselonu. Iz nje se i vratio među crveno-bele za koje je igrao u sezoni 2014/2015. i u pomenutoj 2021/2022. Nosio još i dresove Vojvodine, Radničkog iz Kragujevca, Fenera i Valensije.

BONUS VIDEO: SVI KAO JEDAN: Igrači i navijači Zvezde zajedno proslavili Kup Koraća

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!