ODBIO BOSTON ZBOG PARTIZANA: Novo pojačanje crno-belih otkrilo neverovatnu priču

Novosti online

23. 06. 2024. u 12:54

Danski košarkaš Ife Lundberg potpisao je dvogodišnji ugovor sa Partizanom, a sada je otkrio da je crno-bele izabrao pre ekipe iz NBA.

ОДБИО БОСТОН ЗБОГ ПАРТИЗАНА: Ново појачање црно-белих открило невероватну причу

FOTO: M. Vukadinović

Imao je ponudu aktuelnog šampiona najjače lige na svetu Boston Seltika, međutim smatrao je da je bolje biti u Partizanu jedan od glavnih igrača nego tamo sedeti na kraju klupe.

– Nije mi bio težak izbor. Možda zvuči pomalo ludo, ali uopšte nisam sumnjao. Postao bih nešto što podseća na 15. čoveka u timu. Dakle, ništa sa zagarantovanim vremenom za igru ili prilikama. To me više ne zanima. Treba mi vreme na terenu - rekao je Lundberg za dansku televiziju.

On je već imao iskustvo u NBA ligi kao igrač Finiks Sansa, međutim nije se dugo zadržao u Americi.

BONUS VIDEO: TUČA NAVIJAČA NA EURO 2024: Albanci napali srpske navijače, ali kada se čulo "Juriš!" - nisu se dobro proveli

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

LJUBAVNA PRIČA EMIRA KUSTURICE: Maja mu je srce zarobila