GOTOVE PRIPREME NA ZLATIBORU: Marina Maljković nastavlja "misiju Pariz"

Novosti online

24. 06. 2024. u 10:55

Ženska seniorska košarkaška reprezentacija Srbije završila je visinski deo priprema, koji je u prethodne dve nedelje obavljala na Zlatiboru, saopštio je KSS.

ГОТОВЕ ПРИПРЕМЕ НА ЗЛАТИБОРУ: Марина Маљковић наставља мисију Париз

FOTO: FIBA.Basketball

Izabranice Marine Maljković vratile su se u Beograd, a košarkašice Srbije u nastavku priprema očekuju prijateljski mečevi u Belgiji i Francuskoj uoči Olimpijskih igara.

- Zlatibor je i ove godine naša baza za sticanje snage. To je mesto gde radimo mnogo na fizičkoj pripremi, ali isto tako i na detaljima naše igre. Smatram da smo u ove dve nedelje uspele da se još više povežemo, ali i da ispravimo greške koje su bile vidljive na početku priprema u Vršcu. Sve devojke su radile maksimalno i verujem da smo ispunili očekivanja i da smo uradile sve što je bilo zacrtano u planu na početku - izjavila je srpska reprezentativka Nadija Smailbegović.

FOTO: FIBA.Basketball

Košarkašice Srbije su na Zlatiboru odigrale dve pripremne utakmice protiv Turske. Srbija je ostvarila dve pobede, 79:72 i 83:80.

Košarkašice Srbije će na Olimpijskim igrama igrati u grupi A protiv Španije, Kine i Portorika. Srbija će u prvom kolu, 28. juna, igrati protiv Portorika. Plasman u četvrtfinale koje će se igrati u Parizu, obezbediće po dve najbolje prvoplasirane ekipe iz svake od tri grupe, kao i dva trećeplasirana tima sa boljim rezultatom.

Olimpijske igre će biti održane od 26. jula do 11. avgusta u Parizu.

BONUS VIDEO Pešić: u kontaktu smo sa igračima, bavite se samo Nikolom, to je vaš problem

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)