ŠOK: Srbin ostao bez kluba, dobio otkaz u NBA ligi?!

Filip Milošević

30. 06. 2024. u 08:44

Sve više Srba ima u NBA ligi u poslednje vreme, i to ne sa malom ulogom. Najbolji igrač na planeti je upravo Srbin, Nikola Jokić. Međutim bivši košarkaš Partizana, Tristan Vukčević, sada član Vašingtona, mogao bi uskoro da napusti ekipu Vizardsa.

ШОК: Србин остао без клуба, добио отказ у НБА лиги?!

Foto: Profimedia

Kako piše novinar Majk Skoto, Vašington trenutno daje prioritet "fleksibilnosti" pred početak perioda slobodnih agenata i moguće razmene igrača.

Vukčević, koji je bio izabran kao 42. pik na draftu 2023. godine, u prošloj sezoni prosečno je beležio 8.5 poena za 15.3 minuta po utakmici.

Odluka kluba je u najmanju ruku čudna, pošto je Tristan imao više nego dobre brojke u svojoj debitantskoj sezoni u najjačoj ligi na svetu.

BONUS VIDEO: "FOKUS NAM JE PARIZ 2024": Basketaš Strahinja Stojačić za "Novosti" o Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PROBLEM ZA ZVEZDU: Milojević morao da zameni jednog od ključnih igrača