HANGA SE OPROSTIO OD ZVEZDE: "Samo oni koji su ovo proživeli..."

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

03. 07. 2024. u 18:05

MAĐARSKI košarkaš Adam Hanga završio je epizodu u Crvenoj zvezdi. On će krenuti u potragu za novim klubom, a iskoristio je priliku da se oprosti od crveno-belih.

ХАНГА СЕ ОПРОСТИО ОД ЗВЕЗДЕ: Само они који су ово проживели...

Foto Evroliga

Nije iskusni krilni igrač krio zadovoljstvo što je prošlu sezonu proveo na Malom Kalamegdanu.

- Prošla je samo jedna godina, ali sam stvorio uspomene i iskustvo za ceo život. Hvala, Beograde! Moja porodica nikad nije bila srećnija, voleli smo i živeli svaki momenat. Hvala Crvenoj zvezdi. Zaista je bilo zadovoljstvo nositi crveno-beli istorijski dres. Kao što sam mnogo puta rekao, ovaj klub ima nešto posebno i neverovatno, nešto da mu zavide širom Evrope. Strast i ljubav koju navijači pokazuju prema ovom sportu su nesporni. Samo oni koji proživeli i bili deo toga, mogu da razumeju. Hvala - napisao je Hanga na Instagramu.

Mađar je sa Zvezdom osvojio tri trofeja - Kup Radivoja Koraća, ABA ligu i Superligu Srbije.

Podsetimo, pored njega klub su napustili Fredi Gilespi, Majk Tobi, Trej Tompkins i Džavonte Smart. Crveno-beli dres ovog leta su zadužili Uroš Plavšić, Ajzea Kenan, Nikola Kalinić i Majk Daum.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014? 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!