"BILA SU TRI KLANA, NIJE BILO LAKO": Oglasio se trener Milera Mekentajera iz Partizana, u ovome je bio problem

Novosti online

06. 07. 2024. u 11:03

Kodi Miler Mekentajer pojačao je Crvenu zvezdu, a nekadašnji košarkaš Partizana dao je zanimljivu izjavu po dolasku u tabor rivala, o čemu je govorio i nekadašnji trener "parnog valjka".

БИЛА СУ ТРИ КЛАНА, НИЈЕ БИЛО ЛАКО: Огласио се тренер Милера Мекентајера из Партизана, у овоме је био проблем

FOTO: FMP

Kodi Miler Mekentajer je najavio "osvetu" po dolasku u Crvenu zvezdu, a nekadašnji trener crno-belih Sašo Filipovski govorio je o novom pojačanju kluba sa Malog Kalemegdana. 

- On je bio dobra žena, mi smo bili dobar muž, ali brak jednostavno nije bio dobar. Eto, možda je tako najlakše objasniti kako je to izgledalo. Nije mu bilo lako, što je i razumljivo - rekao je on za "Mozzart Sport".

Govorio je potom Slovenac o ambijentu koji je tada vladao. 

- Ceo ambijent, cela sezona je bila teška. Mi nismo imali podršku navijača. O tom huku navijača se danas najviše priča, a mi to nismo nimalo osetili. Ko zna kakav bi Kodi bio da je osetio taj vetar u leđa sa tribina koga jednostavno nije bilo. Manjkalo je podrške, a bilo je izolacije, testiranja, maski i priče o pandemiji.

Iskusni stručnjak ističe da te godine niko nije bio zadovoljan.

- Na kraju se sve to nakupilo i završilo se kako se završilo. Loše... Pa kako da bude zadovoljan? Mislio je da će izgledati drugačije. Kada se gubi i kada je sve teško, normalno je da čovek bude nezadovoljan. Niko nije bio zadovoljan tom sezonom - dodaje Filipovski i poručuje da je uprkos svemu Amerikanac bio profesionalac koji je bio povučen, a da je svima jasno da je u međuvremenu napredovao.

O tome da li je moglo drugačije, rekao je... 

- Da li je moglo drugačije? Teško je to sada reći. Takva sezona i takvi uslovi ne mogu da se ponove. Nisu bili normalni. Bilo je onda tu i klanova u ekipi. Tri grupe. Prosto problemi sa kojima se kasnije borio i Aca Matović. Zaista je teško bilo šta analizirati kada igrate zatvorene utakmice, zaključio je Filipovski. 

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014? 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RUSIJA PODRŽAVA VUČIĆEVU INICIJATIVU ZA KIM: Zaharova poslala jasnu poruku