HRVATIMA SE SMEJE CEO SVET: Košarkaši ostali bez Olimpijskih igara, pa učestvovali u kafanskoj tuči! (VIDEO)

Novosti online

09. 07. 2024. u 11:11

Košarkaška reprezentacija Hrvatske nije uspela da se plasira na Olimpijske igre nakon što je poražena od selekcije Grčke u finalu kvalifikacionog turnira u Atini, a nakon ovog meča reprezentativci Hrvatske Dario Šarić i Ivica Zubac učestvovali su i u tuči.

ХРВАТИМА СЕ СМЕЈЕ ЦЕО СВЕТ: Кошаркаши остали без Олимпијских игара, па учествовали у кафанској тучи! (ВИДЕО)

FOTO: FIBA.Basketball

Šarić i Zubac su, kao i ostatak ekipe, dobili slobodno nakon turnira, ali njih dvojica se nisu odmah vratila za Hrvatsku, već su ostali u Atini, gde su posetili jedan noćni klub.

Kako prenose Grčki mediji, oko 5.30 ujutru oni su učestvovali u tuči, prilikom koje je Šarić oboren na pod i, prema nekim informacijama, čak je nakratko ostao bez svesti.

Mediji dalje prenose da hrvatski reprezentativci imaju modrice po rukama i nogama, a incidentu je prethodio verbalni sukob Ivice Zubca i nekog od gostiju kluba.

BONUS VIDEO: "FOKUS NAM JE PARIZ 2024": Basketaš Strahinja Stojačić za "Novosti" o Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

PUKLA BRUKA! Alkaraz priznao da se folira tokom mečeva