"A DA JE NEKO IMAO NOŽ?!" Otac Darija Šarića, novog saigrača Nikole Jokića, ljut zbog kafanske tuče

Novosti online

09. 07. 2024. u 17:02

Košarkaška reprezentacija Hrvatske neće igrati na Olimpijskim igrama nakon što je poražena od Grčke u finalu kvalifikacionog turnira, ali je trenutno u žiži javnosti incident u kojem su, u Atini, učestvovali reprezentativci ove zemlje Dario Šarić i Ivica Zubac. Sada je otac Darija Šarića govorio za medije i rekao da veoma ljut na svog sina.

А ДА ЈЕ НЕКО ИМАО НОЖ?! Отац Дарија Шарића, новог саиграча Николе Јокића, љут због кафанске туче

FOTO: AP/Tanjug

Predrag Šarić je rekao da se u takvim situacijama nikad ne zna da li je neko mogao da izvuče nož.

 - Ne znam ništa konkretno da kažem jer se još nisam video sa sinom. Ljutim se na njega, kako neću da se ljutim, pa sin mi je. On je i profesionalni košarkaš, ne bi se smeo sebe da dovodi u takve situacije i  da bude deo takvih afera i skandala. Ni on ni niko od njih jer su oni elitni košarkaši i poznati sportisti, uzori mladima. Što je još važnije od toga, nikad ne znam ko može izvući kakav nož, da ga ubode sa strane. Istina, ne znamo šta se dogodilo, jasno mi je da se ponekad čovek mora braniti. Bio je sa njima i mali Jedvaj, možda su momci hteli  da izađu malo sa njim i druže se, otišli su u klub i dogodilo se što se dogodilo. Možemo da pričamo šta se dogodilo prema snimku koji smo svi videli. Očigledno je neko nekom nešto dobacio, Dario je išao da brani Ivicu, uletelo je obezbeđenje i nastao je šou - rekao je Šarić senior.

On je dodao da Darija ne treba braniti sad i još jednom je podvukao da je ljut na njega.

 - Ne treba Darija toliko braniti sad. Nemojte da ga branite. Ljutim se, normalno da se ljutim. Skandal samo takav, ne znam šta se događa, ljudi me zovu, a on na snimcima sukoba tamo sedi na podu. Svi znamo kako se završila priča sa Bad blu bojsima, šta su proživeli i za šta su bili optuženi nevini. Može te tamo komotno neko nožem izbosti i sad ti gledaj šta i kako. Uništi ti karijeru i život, a zašto? Zbog izlaska u kasno doba na mesto na kojem nisi ni smeo da budeš - poručio je Šarić.

BONUS VIDEO: "FOKUS NAM JE PARIZ 2024": Basketaš Strahinja Stojačić za "Novosti" o Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S