"MOLITE SE ZA MIR, PRIPREMAJTE ZA RAT": DŽejms Naneli bacio u rebus navijače Partizana

Novosti online

09. 07. 2024. u 21:37

PARTIZAN je nakon neuspeha na košarkaškom planu u prethodnoj sezoni obavio remont tima, ostao je Balša Koprivica, dok se navijači još uvek nadaju Džejmsu Naneliju, a Amerikanac je danas poslao poruku kojom je bacio navijače u rebus.

МОЛИТЕ СЕ ЗА МИР, ПРИПРЕМАЈТЕ ЗА РАТ: Џејмс Нанели бацио у ребус навијаче Партизана

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Ne zna se još da li će Džejms Naneli ostati u Partizanu, po svoj prilici neće, ali je ovoga puta poslao jednu i pomalo čudnu poruku putem svog naloga na društvenoj mreži "X", gde je poprilično aktivan.

Nije baš jasno na koga je Naneli i mislio u ovoj situaciji, u kojoj je citirao čuvenu latinsku izreku "Si vis pacem, para bellum".

- Molite se za mir, ali pripremite se za rat - rekao je Naneli.

Podsetimo, Partizan je ostao bez trofeja u prethodnoj sezoni. Crvena zvezda osvojila je Kup Radivoj Korać, ABA ligu i Superligu. 

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014? 

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!