CEO SVET SE "TRESE" ZBOG "ORLOVA": Ono što su Amerikanci napisali o košarkašima Srbije će odzvanjati

Novosti online

20. 07. 2024. u 17:04

Košarkaška reprezentacija Srbije se priprema za nastup na Olimpijskim igrama, a mnogi portali se bave predviđanjima koje će selekcije osvojiti medalju. Ugledni američki mediji "I-Es-Pi-En" je dao svoju projekciju gde vidi "orlove" u Parizu.

ЦЕО СВЕТ СЕ ТРЕСЕ ЗБОГ ОРЛОВА: Оно што су Американци написали о кошаркашима Србије ће одзвањати

FOTO: Tanjug/AP

Kako je preneo ovaj portal, Srbija je drgui favorit za zlato odmah posle Sjedinjenih Američkih Držav. Svoje predviđanje utemeljili su na rezultatu od prošle godine, kao i u činjenici da su se timu priključili Nikola Jokić i Vasilije Micić.

 - Objašnjenje za Srbiju je jednostavno: prošle godine su osvojili srebro na Filipinima, pobedili Kanadu u polufinalu pre nego što su u finalu izgubili od Nemačke sa šest razlike, i to bez možda najboljeg igrača sveta. Jokić se prošlog leta odmorio posle dugog puta do titule sa Denver nagetsima, ali se ove godine vratio u Srbiju. Od šest najkvalitetnijih kandidata, Srbija ima najmanje ukupnih minuta u NBA ligi, kako prošle sezone, tako i u karijeri. Ipak, Jokić je dovoljno dominantan da to nadoknadi, a Bogdanović i Vasilije Micić nude kontratežu na spoljnim pozicijama. Srbija je takođe impresionirala pobedom nad Francuskom 79:67 na prijateljskom susretu u Lionu, pre nego što je izgubila dva puta u Abu Dabiju dok je odmarala ključne igrače u svakoj utakmici - piše u obrazloženju.

Podsetimo, Srbija je izgubila u Abu Dabiju od Australije i Amerike, a "orlove" do odlaska u Lil očekuju još prijateljski susreti sa Japanom u nedelju i Grčkom u ponedeljak. Oba meča se igraju od 20 časova u Beogradskoj areni.

BONUS VIDEO: PLAVŠIĆ NAKON PORAZA OD AMERIKE: Kako je čuvati Lebrona i ko ga je najviše impresionirao od Amera

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)