GOTOVO JE! Amerikanac potvrdio da je potpisao za Partizan, a nikada nećete pogoditi ko mu je ujak

Novosti online

31. 07. 2024. u 07:42

Američki košarkaš Duan Vašington novi je član Partizana, što je tokom noći sam potvrdio na svom Instagramu.

ГОТОВО ЈЕ! Американац потврдио да је потписао за Партизан, а никада нећете погодити ко му је ујак

M. Vukadinović

Prethodnih se dana spekulisalo da će Vašington postati član crno-belih, a pre nego što će klub ozvaničiti potpis, Vašington ga je preduhitrio i obradovao sve navijače koji su ga već "zapratili" na društvenim mrežama.

"Novi dom! Brate!", već je progovorio i srpski Vašington koji je tako zvanično postao četvrto pojačanje Partizana, a nezvanično već 13. pošto su se crno-beli odlučili da na drugačiji način ove sezone objave novi tim.

Duan Vašingtona Džunior je inače nastupao u NBA ligi za Indijanu i Finiks, dok je za vreme prošle sezone bio  na "dvosmernom" ugovoru u Niksima. Preciznije, igrao je u takozvanoj razvojnoj ligi i ostavio je više nego dobar utisak, dok će se sada prvi put u karijeri oprobati u Evropi. Sa Partizanom se očekuje da potpiše dvogodišnji ugovor, što je odmah jasan znak da će crno-beli za njega imati strpljenja.

Foto: Profimedia

 

Vašington (24) igra na mestu šutera, a može da se snađe i kao plejmejker. Za sada iza sebe ima ukupno 79 nastupa u najjačoj ligi sveta. Beležio je sasvim solidne brojke, na proseku je od 9,1 poen po meču uz 39% šuta iz igre (37,1% za tri poena), međutim, to nije bilo dovoljno da dobije stalan ugovor u NBA.

Novi košarkaš Partizana je inače rođen u nemačkom Frankfurtu, pošto je njegov otac Duan Vašington u to vreme nastupao u Bundesligi. U njegovoj porodici tu je još jedan slavniji košarkaš, pošto mu je Derek Fišer, petostruki NBA šampion, ujak.

BONUS VIDEO: "A PATROLE JOKIĆA NIKOLE!" Raspevani srpski navijači pred meč sa timom snova

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!