VIŠE NEĆE NERVIRATI "GROBARE": Jabusele i Egzum nastavljaju duele u NBA ligi

Novosti online

18. 08. 2024. u 18:17

FRANCUSKI košarkaš Geršon Jabusele nervirao je navijače Partizana zbog sukoba koji je imao sa Danteom Egzumom tokom utakmice četvrtfinala Evrolige u sezoni 2022/2023. Ipak, to više neće biti slučaj, pošto igrač Real Madrida odlazi u NBA ligu.

ВИШЕ НЕЋЕ НЕРВИРАТИ ГРОБАРЕ: Јабуселе и Егзум настављају дуеле у НБА лиги

FOTO: Tanjug/AP

Kako prenosi novinar "Atletika", Šams Čaranija, on se nalazi u ozbiljnim pregovorima sa Filadelfijom seventisiksers. Klub iz Pensilvanije mora da plati 2.500.000 dolara "kraljevićima" za otkup krilnog centra.

Jabusele je bio važna karika u reprezentaciji Francuske koja je na Olimpijskim igrama osvojila srebrnu medalju. Prosečno je postizao 14 poena. Upravo je posle tih dobrih partija poraslo interesovanje za njega.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Ovaj 28-godišnjak koji je bio 16. pik na draftu 2016. godine je blizu da se pridruži Filadelfiji. On je već nastupao u NBA ligi, od 2017. do 2019. godine je nosio dres Boston seltiksa.

Jabusele je u prošloj sezoni u Evroligi za Real prosečno beležio 10,8 poena, 4,4 skoka, 1,3 asistenciju i 0,9 ukradednih lopti po utakmici.

BONUS VIDEO: "MVP, MVP!" Ovako je Nikola Jokić dočekan na aerodromu "Nikola Tesla" posle Olimpijskih igara

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

ŽIVOT IM SE MENJA ZBOG STROGIH PRAVILA KRUNE: Princ DŽordž i princeza Šarlot uskoro nigde više neće smeti da putuju zajedno