NOVI PORAZ: Košarkaši Mege poraženi od ol-star selekcije NBA razvojne lige

Novosti online

07. 09. 2024. u 14:30

Košarkaši Mege poraženi su jutros od Ol-star selekcije razvojne NBA lige rezultatom 99:66 u drugom pripremnom meču, koji je odigran u Santa Kruzu.

НОВИ ПОРАЗ: Кошаркаши Меге поражени од ол-стар селекције НБА развојне лиге

https://unsplash.com/photos/BfphcCvhl6E

Najefikasniji u ekipi Mege bili su Andrija Jelavic i Filip Jović sa po 16 poena, a Jović je imao i sedam skokova.

Kosta Kondić i Bogoljub Marković su dodali po osam poena. Džek Kajil je zabeležio sedam poena i sedam asistencija.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

 - Ušli smo u utakmicu veoma slabo, a oni su napravili veliku prednost. Pokušali smo da ih stignemo. Drugo poluvreme smo započeli malo čvršće, međutim, nije bilo dovoljno i čestitam timu razvojne lige na pobedi. Ovo je za nas jedno veliko iskustvo. S obzirom da smo veoma mlada ekipa, većina nas je prvi put igrala protiv ovako jake ekipe i sigurno da će nam poslužiti dobro u nastavku sezone - rekao je Filip Jović, prenosi beogradski klub.

Izabranici trenera Marka Baraća imali su podršku srpske zajednice sa tribinama, a na poluvremenu je Kulturno-umetničko društvo priredilo spektakl prisutnima, odigravši narodno kolo.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

 - Jako su krenuli, mi smo probali da ih stignemo ali nažalost nismo uspeli. Čestitam njihovom timu na pobedi. Za mene i za sve nas ovo putovanje je jedno veliko iskustvo. Mislim da niko od nas nije igrao protiv jedne ovakve ekipe, naučili smo neke stvari i sada ćemo još bolje da se spremamo za početak ABA lige - izjavio je košarkaš Mege Urban Kroflič.

Košarkaši Mege su završili američku turneju, po povratku u Srbiju očekuje ih poslednji pripremni meč pred početak sezone protiv čačanskog Borca, u TC "Dejan Milojević".

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REAKCIJA MILOŠA BIKOVIĆA Video da je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio na Olimpijskim igrama, pa uradio ovo

REAKCIJA MILOŠA BIKOVIĆA Video da je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio na Olimpijskim igrama, pa uradio ovo

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji.

16. 09. 2024. u 14:24

Komentari (0)

PIKSI, GLEDAŠ LI? Dok se Srbija muči sa realizacijom, Joveljić rešeta u Americi (VIDEO)