OBRADOVIĆU TEHNIČKA, HEZONJI ISKLJUČENJE: Hrvatski košarkaš se zaleteo ka sudiji (VIDEO)

Novosti online

11. 09. 2024. u 22:39

Košarkaši Real Madrida pobedili su ekipu Monako rezultatom 77:75 u prijateljskoj utakmici pogotkom Gabrijela Deka u poslednjoj sekundi.

ОБРАДОВИЋУ ТЕХНИЧКА, ХЕЗОЊИ ИСКЉУЧЕЊЕ: Хрватски кошаркаш се залетео ка судији (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/Juanjo Martin

Bio je to vrhunac sjajnog meča koji je obilovao uzbuđenjima, bilo je i isključenja, a zaradio ga je hrvatski košarkaš Mario Hezonja zbog nagle i nervozne reakcije nakon jedne sudijske odluke.

Hezonja je tada bio u napadu, probio se u reket, promašio je šut, pa je Monaku pripao posed, međutim usledio je kratkotrajni prekid jer je Hrvat počeo da širi ruke i prigovara sudiji, i nije prestajao, čak ni kada je zaradio isključenje. Saigrači su ga sprečili da ne načini veću glupost.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Košarkaši Reala su u tom trenutku vodili 65:61, na pet minuta do kraja.

Prethodno, u trećoj deonici trener Monaka Saša Obradović zaradio je tehničku zbog nervozne reakcije i činjenice da je zakoračio u teren u nameri da se "objasni" sa sudijama.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Eli Okobo je pogodio trojku za 69:69, potom je Real preuzeo vođstvo 75:71 i činilo se tada obezbedio pobedu, međutim Kalates i Okobo su uzvratili serijom 4:0. Madriđani su imali tri sekunde za poslednji napad, loptu je preuzeo Dek, uspeo je da se podigne, šutira, i da pogodi iz teške situacije, sa poludistance.

BPONUS VIDEO IZA KULISA: Scena iz svlačionice košarkaša Srbije posle olimpijske bronze

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

NE ŽELI DA BUDE KAO ĐOKOVIĆ, VEĆ... Nova teniska nada ima jasnu viziju