ČOVIĆ GOVORIO O PETRUŠEVU: Poznato da li se reprezentativac Srbije vraća u Zvezdu

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

13. 09. 2024. u 22:19

PREDSEDNIK KK Crvena zvezda Nebojša Čović još jednom je govorio o mogućem povratku Filipa Petruševa u redove crveno-belih.

ЧОВИЋ ГОВОРИО О ПЕТРУШЕВУ: Познато да ли се репрезентативац Србије враћа у Звезду

FOTO:KK Crvena zvezda

Košarkaška liga Srbije je tradicionalno okupila predstavnike klubova na Staroj planini. Tu se našao i prvi čovek aktuelnog šampiona ABA lige.

Ipak, on je istakao da nisu velike šanse da se reprezentativac Srbije vrati na Mali Kalemegdan.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- To je saga koja je bila prisutna mesecima. Postojalo je raspoloženje naše i Petruševa, međutim on je igrač Olimpijakosa. Preteralo se sa tim pričama. Zasada, Zvezda ostaje sa ovim sastavom. Trener je ključni, Janis će reći, ali od dolaska Petruševa u Zvezdu ne očekujemo ništa - rekao je Čović.

Dotakao se i pripremnog perioda, tačnije utakmica koje Zvezda igra u Moskvi na VTB Superkupu.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Rano je za utiske. Treba doći do aprila, maja, juna iduće godine i onda napraviti utiske. Zasad je sve dobro. Svake godine smo se maksimalno pripremali, sad što je ambijent u medijima napravljen, a prave ga oni neuspešni, koji ne mogu ništa da osvoje poslednjih godina – pa nam na taj način na leđa guraju nekakve ambicije, svake godine smo pravili dobar tim.

Govorio je i o ekipi koju trenira Janis Sferopulos, u kojoj ima nekoliko novajlija.

- Ovaj tim je vrlo interesantan. Imamo težište na domaćim igračima i tako smo koncipirali tim. Nadam se da ćemo napraviti i dobar rezuzultat. Prošle godine smo imali odličan rezultat, mislim da smo uzeli sve moguće trofeje osim Evrolige. Voleli bi da se i to desi, videćemo kada. Da li je za to potrebno još mnogo vremena... Ja mislim da treba raditi i treba se maksimalno truditi. Ova ekipa je dobra, ciljevi su nam sva tri trofeja, cilj nam je ulazak u top 10 u Evroligi. Pa da vidimo gde smo i šta smo. Ispalo da smo mi sa 25 trofeja u poslednjim godinama neuspešni, a da su uspešni ovi sa slučajnim jednim trofejom - zaključio je Čović.

Podsetimo, Crvena zvezda će prvu zvaničnu utakmicu u sezoni 2024/2025 odigrati u subotu, 22. septembra protiv Dubaija u ABA ligi.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!