ČOVIĆ JASAN: Ovo su ciljevi KK Crvena zvezda za predstojeću sezonu

Novosti online

20. 09. 2024. u 15:16

Ciljevi za narednu sezonu su jasni - odbrana sva tri trofeja, Kup Radivoja Koraća, ABA liga i Superliga, plus pokušaj plasmana u Top 10 Evrolige, rekao je danas predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović.

ЧОВИЋ ЈАСАН: Ово су циљеви КК Црвена звезда за предстојећу сезону

FOTO: M. Vukadinović

Zvezda novu sezonu počinje gostovanjem Dubaiju u prvom kolu ABA lige, u nedelju od 17 sati.

- Pred nama je interesantna sezona, biće puno izazova, veliki broj utakmica, između 85 i 93 utakmice. Baš zbog toga smo završili roster sa 16 igrača, za sada. Napominjem za sada, jer u toku sezone može doći do odlazaka i dolazaka, međutim, mi to ne planiramo. Završavamo "sapunicu" oko Petruševa, on je igrač Olimpijakosa, kao i oko Đurišića, on je u Americi -  istakao je Čović na konferenciji za medije.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

On je izneo podatak da će ukupni budžet kluba, za sve troškove, biti između 22 i 22 miliona.

- Za prvi tim bruto 14.308.000, 1.140.000 stručni štab, plus medicinski staf, treneri mlađih kategorija, putovanja, administracija, dvorane ... - dodao je on.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Kada su u pitanju sezonske karte, sa jučerašnjim danom prodato - 10.191 karta plus 350 za sponzore. Prihod 451.393, manje 10 odsto za porez. Produžićemo  prodaju sezonskih karata, a cene dnevnih karata biće više nego prošle godine i njihova visina biće saopštena u ponedeljak - istakao je Čović.

Na konferenciji za medije obratio se i predsednik UO Željko Drčelić, koji je ponovio ciljeve, ali je za nijansu bio konkretniji.

- Predsednik je sve rekao, odbrana tri titule i želja nam je da u Evroligi uđemo u Top 8. Uprava je odradila sve što je stručni štab tražio od nas kada su u pitanju igrači - rekao je Drčelić.

BONUS VIDEO: NA REPRERTOARU PESME PARTIZANA: Poznate kompozicije na "crno-beloj simfoniji"

    
    
   

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RUSIJA PODRŽAVA VUČIĆEVU INICIJATIVU ZA KIM: Zaharova poslala jasnu poruku