"PERMUTOVAO SAM CIFRU": Čović žestoko odgovorio Ražnatoviću oko transfera Nikole Topića

Novosti online

20. 09. 2024. u 17:18

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović održao je ranije tokom dana konferenciju za medije gde je govorio pred početak nove sezone.

ПЕРМУТОВАО САМ ЦИФРУ: Човић жестоко одговорио Ражнатовићу око трансфера Николе Топића

FOTO: M. Vukadinović

Predsednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović saopštio je da je na današnjoj konferenciji za medije permutovao cifru i da je Zvezda Megi uplatila 150 hiljada dolara kao obeštećenje za Nikolu Topića.

- Permutovao sam cifru za obeštećenje za drugog igrača. Nakon provere u klupskoj dokumentaciji konstatovao sam da je KK Mega Vizuri uplaćeno 150 hiljada dolara neto, odnosno 180 hiljada dolara bruto u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na ime obeštećanja po sporazumu za igrača Nikolu Topića. Ovim stavljam tačku na bilo kakve dalje spekulacije na ovu temu, rekao je Čović, prenosi klupski sajt.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Čović je ranije danas na konferenciji za medije saopštio da je klub uplatio menadžeru Mišku Ražnatoviću 200 hiljada dolara kao obeštećenje posle prelaska Nikole Topića u Oklahomu.

Ražnatović se potom oglasio na X profilu i naveo da on nije dobio novac, već da je Zvezda uplatila 150 hiljada dolara Megi.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NIŠTA OD TREĆE FAZE: KK Partizan završio sa prodajom sezonskih karata