"TAJM-AUT RADONJIĆ" Miljenik "grobara" se prisetio vremena u Partizanu, ne zaboravlja Vujoševića

Novosti online

21. 09. 2024. u 10:37

ISKUSNI košarkaš Davis Bertsan, ponovo je u ABA ligi. On je potpisao trogodišnji ugovor sa Dubajiem, a u razgovoru sa medijima prisetio se saradnje sa Duškom Vujoševićem.

ТАЈМ-АУТ РАДОЊИЋ Миљеник гробара се присетио времена у Партизану, не заборавља Вујошевића

FOTO: EPA

Letonac je u dresu Partizana nastuapo od 2012. do 2014. godine, a istakao je da mu je boravak u Beogradu oblikovao 

Igrajući za crno-bele od 2012. do 2014. godine, Bertans je prošao kroz jedinstveno iskustvo koje mu je, kako ističe, oblikovalo karijeru.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Posle Partizana nikada više nisam imao težak trening. Sve je bilo lakše nakon tih godina - rekao je Bertans u intervjuu za "Meridian sport".

On je naglasio da su treninzi i utakmice pod Vujoševićevim vođstvom bili izuzetno zahtevni, ali da su upravo zbog toga on i njegovi saigrači postali mentalno snažni i spremni na sve izazove.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Letonac je sa posebnim poštovanjem govorio o timu sa kojim je igrao i o atmosferi unutar ekipe.

- To je bio Dule. Nije bilo bitno ko daje koševe, važno je bilo da igramo dobro. Znali smo da nas ništa ne može slomiti – ni loši rezultati, ni raspored. Zbog toga su mnogi od nas imali duge karijere u NBA ili su ostali na visokom nivou u Evroligi.

Iako je Bertans napustio Partizan sa osećajem nezadovoljstva zbog načina na koji su se rastali, priznaje da je nakon nekoliko godina ipak kontaktirao Vujoševića kako bi mu se zahvalio.

- Dugo nisam razgovarao sa Duletom, ali posle njegovog odlaska iz kluba sam ga pozvao. Želeo sam da zna da mu ništa ne zameram i da sam mu zahvalan za sve što je učinio za moju karijeru.

Bertans, koji je kasnije ostvario uspešnu osmogodišnju karijeru u NBA, osvrnuo se i na legendarne momente iz dresa Partizana. Posebno se prisetio finala 2013. godine protiv Crvene zvezde, kada je pogodio ključnu trojku na 20 sekundi do kraja meča.

- Tajm-aut Radonjić! Nezaboravno! Divne uspomene, fantastična utakmica, u gostima, i slika navijača Zvezde koji se hvataju za glavu dok šutiram trojku.

BONUS VIDEO: Selektor SAD Stiv Ker kupio deonice Majorke 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RUSIJA PODRŽAVA VUČIĆEVU INICIJATIVU ZA KIM: Zaharova poslala jasnu poruku