KABOKLO KONAČNO PROGOVORIO: Brazilac pričao o Partizanu, pa poslao jaku poruku "grobarima"

Novosti online

24. 09. 2024. u 15:42

Brazilski košarkaš Bruno Kaboklo napustio je Partizan ovog leta uz dosta bure, a sada se oglasio po tom pitanju i poslao svima posebnu poruku.

КАБОКЛО КОНАЧНО ПРОГОВОРИО: Бразилац причао о Партизану, па послао јаку поруку гробарима

FOTO: M. Vukadinović

Kaboklo je izazvao dosta negativnih reakcija, kako u klubu, tako i među navijačima. Sada je u razgovoru sa medijima poslao javnu poruku i izvinio se svima u Partizanu.

 - Iskreno, nisam želeo da se ovako završi. Mislio sam da imam odobrenje. Da je bilo do mene, ostao bih i završio zadatke sa ekipom, ali stvari se dešavaju u životu i nemamo kontrolu nad njima. Bilo to moja greška ili ne, dogodilo se i mogu samo da objasnim svoju stranu priče. Želim da iskoristim ovu priliku i izvinim se javno, pa se izvinjavam Partizanu i navijačima. Obožavao sam vreme provedeno tamo, predivni ljudi, predivna zemlja, bilo mi je prelepo i zaista mi je žao zbog načina na koji se sve završilo - rekao je Kaboklo.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Podsetimo, Kaboklo je napustio Partizan pre kraja sezone i otputovao iz Beograda bez dozvole kluba, nakon čega se dugo vodila polemika da li će ostati u klubu ili će ga napustiti. Na kraju je otišao iz Partizana i potpisao za Hapoel iz Tel Aviva.

BONUS VIDEO: NA REPRERTOARU PESME PARTIZANA: Poznate kompozicije na "crno-beloj simfoniji"

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

BIO JE U BOLOVIMA: Kako je izgledalo snimanje Lauševog poslednjeg filma? (VIDEO)