DE KOLO ODSVIRAO KRAJ: Francuski košarkaš se oprostio od reprezentacije

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

27. 09. 2024. u 22:28

KOŠARKAŠKU reprezentaciju Francuske će u narednom periodu sa klupe predvoditi Frederik Fotu, ali na raspolaganju mu neće biti Nando de Kolo.

ДЕ КОЛО ОДСВИРАО КРАЈ: Француски кошаркаш се опростио од репрезентације

Foto: EPA-EFE/KIMIMASA MAYAMA

Iskusni plejmejker okončao je reprezentativnu karijeru. Poslednji meč za "trikolore" odigrao je u finalu Olimpijskih igara proti Sjedinjenih Američkih Država.

Košarkaš Asvela se od nacionalnog tima oprostio emotivnom porukom na društvenoj mreži "X".

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

- Jednog dana postanete deo reprezentacije, nosite taj dres koji je bio vaš san i sve vreme želite jednu stvar: uspeh. Sada je došao dan kada se ta avantura završava. Sada mogu da kažem da sam bio tu i da će moj doprinos zauvek ostati zapisan u istoriji reprezentacije. Od debija 2008. do Olimpijskih igara 2024. godine i srebrne medalje, uključujući i evropsko zlato... Prihvatio sam i sporednu ulogu jer uvek želim da budem u službi reprezentacije kako bi postigo uspeh - napisao je De Kolo.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

De Kolo je odigrao 209 utakmica za Francusku i osvojio šest medalja sa najvećih takmičenja - srebro na Eurobasketu 2011, zlato na istom takmičenju dve godine kasnije, potom bronzu 2015, zatim bronzu i na Mundobasketu 2019, te srerbne medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju i Parizu.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

KAKVA BOMBA: Mitrovića po svaku cenu žele u Premijer ligi?