TO BI BILO SAMOUBISTVO SRPSKE KOŠARKE! Ražnatović upozorio na ozbiljne posledice

Tanjug

02. 10. 2024. u 13:50

Poznati košarkaški menadžer Miodrag Ražnatović izjavio je da veruje u ostanak Svetislava Pešića na mestu šefa stručnog štaba reprezentacije Srbije, kao i da bi izlazak srpskih klubova iz ABA lige bio velika greška.

ТО БИ БИЛО САМОУБИСТВО СРПСКЕ КОШАРКЕ! Ражнатовић упозорио на озбиљне последице

FOTO: N. Paraušić

"Verujem da će Pešić ostati selektor i znam da svi igrači to žele. Čović i on su već sarađivali i ubeđen sam da će naći zajednički jezik", istakao je Ražnatović za RTS.

On je nedvosmisleno poručio da se zalaže za ostanak srpskih klubova u regionalnom takmičenju.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

"Dva velika autoriteta srpske košarke Svetislav Pešić i Božidar Maljković imaju oprečna mišljenja. Pešić je za formiranje srpske lige, dok je Maljković zagovornik ostanka srpskih klubova u regionalnoj ligi. Moje mišljenje je da bi izlazak srpskih timova iz ABA lige bilo "košarkaško samoubistvo" i najgora odluka koja se može napraviti. Ako mladim igračima ponudite srpsku umesto ABA lige, teško će se odlučiti da ostanu ili se vrate. Petrušev se na primer vratio, a sumnjam da bi to bio slučaj da nema ABA lige".

Ražnatović takođe smatra da Partizan i Crvena zvezda imaju dobre šanse da se plasiraju među osam najboljih ekipa u Evroligi.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

"I jedni i drugi imaju šanse da se bore za plej-of, ali daleko od toga da je išta zagarantovano. Nema favorita u Evroligi ove godine, mnogo je jakih ekipa i mislim da će se Zvezda i Partizan naći u grupi koja će se boriti za plej-in do kraja. Budžeti su nikad veći, igrači odlični, a navijači najbolji, tako da su svi preduslovi tu".

Konstatovao je i da je dosta evroligaških ekipa uložilo veliki novac i napravilo izuzetno dobre timove, ali i istakao da je dobro za evropsku košarku što se u klubovima nalazi sve više igrača iz NBA lige.

"Ne pamtim da je ovoliko igrača došlo u Evroligu iz Amerike i to je dobra stvar donekle jer bi se inače timovi popunjavali slabijim košarkašima. Takođe, dobra stvar je što se vratilo dosta evropskih igrača. Međutim, ne verujem da će svi oni koji su došli iz Amerike praviti ključnu razliku".

Ražnatović se dotakao i odnosa koji ima sa Partizanom.

"U dobrim smo odnosima, nikada nisam bio u svađi sa ljudima iz Partizana. Nisu bili srećni godinu dana zbog nekih mojih odluka koje su bile isključivo za dobrobit igrača. Sada više nisu ljuti i nastavili smo saradnju. Interes igrača je uvek na prvom mestu", zaključio je Ražnatović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DA LI JE TEŽE ODGAJATI ĆERKE ILI SINOVE? Naučnici dali odgovor - evo koje mame i tate će drastično brže ostariti