''BIĆE OVO NAJBOLJA SEZONA IKADA U EVROLIGI'' Andrea Trinkijeri očekuje najbolju moguću košarku ove sezone u najelitnijem evropskom takmičenju

Filip Milošević

02. 10. 2024. u 20:23

Trener košarkaša Žalgirisa, Andrea Trinkijeri, očekuje najbolju sezonu Evrolige do sada koja kreće u četvrtak. Novu sezonu najelitnijeg evropskog takmičenja otvaraju Alba i Panatinaikos.

БИЋЕ ОВО НАЈБОЉА СЕЗОНА ИКАДА У ЕВРОЛИГИ Андреа Тринкијери очекује најбољу могућу кошарку ове сезоне у најелитнијем европском такмичењу

Foto: EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

- Ne bih da budem dosadan, ali evo o čemu se radi, ovo može da bude najbolja sezona Evrolige svih vremena. Pored toga što će biti zabavno, moraćemo da plivamo sa svima u ovom moru gde je mnogo ajkula, gde je mnogo dobrih timova i mnogo talentovanih igrača. Jedva čekam izazov i zadatke koje imam, a biće teško, to je 100 odsto", kaže Trinkijeri.

Trinkijeri se potom osvrnuo i na pojačanja drugih klubova, gde apostrofirao dolazak srpskog centra Bobana Marjanovića.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Broj dobrih igrača u velikim timovima je neverovatan, a broj različitih opcija koje svaki tim ima veći je nego ikad. Evo primera: Fenerbahče je potpisao Bobana Marjanovića samo da bi imao visokog i jakog igrača, nešto što je njihovom rosteru nedostajalo, koliko god bili jaki. Doveli su visokog igrača, jakog igrača, pametnog centra, a ovo je samo jedan primer. Ne ukazujem samo na Fenerbahče. Ako računate koliko bekova Panatinaikos i Olimpijakos imaju u rosteru, to se nikada nije desilo, barem ovako. Govorimo o šest do sedam startera. Verujem da je ovo glavna stvar koja se promenila - zaključio je bivši trener Partizana.

Nova sezona Evrolige stratuje u četvrtak.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

BONUS VIDEO:  KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DA LI JE TEŽE ODGAJATI ĆERKE ILI SINOVE? Naučnici dali odgovor - evo koje mame i tate će drastično brže ostariti