DA LI U PARTIZANU DA SE HVATAJU ZA GLAVU ILI DA TRLJAJU RUKE? Ono što je Vašington uradio može malo koji bek iz Amerike

Novosti online

07. 10. 2024. u 08:51

Američki košarkaš Dvejn Vašington odigrao je prvi meč za Šarlot hornetse protiv Njujork niksa.

ДА ЛИ У ПАРТИЗАНУ ДА СЕ ХВАТАЈУ ЗА ГЛАВУ ИЛИ ДА ТРЉАЈУ РУКЕ? Оно што је Вашингтон урадио може мало који бек из Америке

FOTO: M. Vukadinović

Vašington je u porazu Šarlota od Niksa (111:109) dobio šansu u drugom poluvremenu i na terenu je proveo osam minuta. Za to vreme uspeo je da postigne sedam poena (3/6 iz igre, 1/1 za tri), uz jednu asistenciju.

Vašington je u finišu meča imao tri slobodna bacanja, kada je fauliran na šutu za tri poen, na dve sekunde do kraja, ali nijedno nije iskoristio i tako je propustio šansu da Šarlot odvede u produžetak.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Moguće je da će Dvejn Vašington brže da se vrati u Partizan nego što se iko nadao. Jer nikada nije dobro kada si vest dana u predsezonskoj utakmici, a da to nije zbog nekog dobrog učinka. Ni u Humskoj ne znaju da li da trljaju ruke ili da se hvataju za glavu. Pitanje je koliko će im trebati jedan takav bek koji ne može u ključnim momentima da pogodi slobodno bacanje.

Podsećanja radi, bek Partizana bio je deo velike razmene, Dvejn Vašington je u sklopu trejda za Karla Entonija Taunsa prosleđen u Šarlot hornetse od strane Njujork niksa.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Ipak, iako je bio na spisku od 21 igrača registrovanog za ovu utakmicu, trener Čarls Li dao mu je šansu da igra i to nije dobra vest za Partizan.

Crno-beli čekaju da Šarlot otpusti Vašingtona kako bi se vratio u Partizan, a prema prvim prognozama najavljeno je da će biti u timu za meč protiv Studentskog centra, pa ćemo videti da li je i zaista tako.

BONUS VIDEO: DOČEK ZA PAMĆENjE: Zajedničko  uživanje košarkaša Srbije i navijača  

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

OTVOREN KONKURS ZA DODELU NAGRADA TURISTIČKI CVET: Najprestižnije priznanje za razvoj turizma u Srbiji