ŽIVOTNA DRAMA NBA ZVEZDE! Jedva izvukao živu glavu u poplavama koje su razorile Bosnu i Hercegovinu

Novosti online

07. 10. 2024. u 09:01

Prava drama desila se Mirzi Teletoviću! Nekadašnji NBA i dugogodišnji evroligaški košarkaš je u Bosni i Hercegovini jedva izvukao živu glavu kada su krenule poplave koje trenutno razaraju susednu državu.

ЖИВОТНА ДРАМА НБА ЗВЕЗДЕ! Једва извукао живу главу у поплавама које су разориле Босну и Херцеговину

Foto: Profimedia

Problem je nastao kada je morao da ode do hidrocentrale koju je podigao na reci Čvrstici. 

To je mala hidrocentrala koja je podigla buru kada je građena i zbog ekoloških problema je ekspresno ugašena i prestala sa radom. Ipak, morao je Teletović na poziv ministarstva da ode i da podigne klapne na brani u okviru hidrocentrale, a kada je krenuo nazad ka Jablanici naišao je na odron jednog brda. Skrenuo je ka Doljanima i to mu se ponovilo. 

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

- Morao je na kraju da ostavi automobil u Mirkama i kroz šumu i po blatu da se probija do kuće - rekao je Armin Rizvić koji je zaposlen u Teletovićevom kafiću u Jablanici portalu "Slobodna Dalmacija". Pogledajte kako izgleda Jablanica:

Foto: Printscreen / Youtube / DownToBuck Highlights

 

Što se tiče same hidrocentrale, ona je, prema svedočenju meštana za medije u BiH, "pukla kao kokica". Materijalna šteta u celoj državi je ogromna, slavni košarkaš je takođe ostao bez ogromnog kapitala, ali je srećom na kraju uspeo da izvuče živu glavu. Teletović je u karijeri igrao na poziciji krila i krilnog centra, a posle početaka u Slobodi iz Tuzle igrao je za Telinus Ostende i Baskoniju. U NBA je ostao šest godina i nastupao je za Bruklin, Finiks i Milvoki.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

(Slobodna Dalmacija/ Mondo)

BONUS VIDEO: DOČEK ZA PAMĆENjE: Zajedničko  uživanje košarkaša Srbije i navijača  

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)